Caracteristici
  • Suprafață utilă: 43 mp

  • Număr de camere: 2

Poze
Detalii

M-am mutat în Apartament impreună cu două prietene în anul 2000. Am ales locuința aceasta pentru că aveam mulți prieteni în Valea Aurie și voiam să fiu aproape de ei.

Mi-a plăcut locația liniștită, dar în același timp aveam tot ce imi trebuia aproape; magazine, farmacii, parcul, statia de autobuz, etc. În perioada de pandemie ne-a prins bine faptul că eram aproape de pădure și am putut evada în zonele verzi.

Apartamentul are 2 camere; 43 mp utili și un balcon închis de 3 mp. Spațiul este foarte bine împărțit și decomandat.

Sufrageria are 15 mp; aici se găsește zona de relaxare amenajată cu o canapea din catifea, televizorul și o bibliotecă generoasă.

Din sufragerie se poate ieși pe balcon.

Bucătăria are o suprafață utilă de 9 mp. Mobila de bucătărie este în formă de I și oferă mult spațiu de depozitare.

Dormitorul are o suprafață utilă de 9 mp și este un spațiu plăcut și intim.

Baia are 4 mp și are geam de aerisire.

Pe Hol (6 mp) am organizat un spațiu pentru mașina de spălat haine și un dulap care funcționează ca loc de depozitare.

Apartamentul este foarte plăcut și luminos; este orietant spre vest, cea mai multă lumina are după-amiază și seara. Pentru că se află la etajul 7 din 8, se poate admira fiecare apus de soare! În plus are multă întimitate, blocul fiind mai înalt decât blocurile vecine.

Locuința este îngrjită, centrala termică este nouă, am schimbat-o în urmă cu câteva luni, geamuriile sunt termopane, ușiile interioare sunt din lemn, iar ușa de la intrare este metalică.

Spații suplimentare:
La subsol este o boxă care aparține locuinței. Este practică ca loc de depozitare suplimentar. Iar fiecare etaj are un balcon deschis unde se pot usca haine; este un spațiu comun cu o priveliște frumoasă.

Parcări se găsesc de obicei în zona blocului. Locurile de parcare nu sunt private.

NARCIS CĂUNEAC

Manager / Consilier Imobiliar