Caracteristici
  • Suprafață utilă: 68 mp

  • Anul construcției: 2008

  • Număr de camere: 3

  • Număr băi: 2

contactează-ne
Poze

Pe-atunci locuiam într-un apartament micuț. Aveam o fețită de 2 ani și asta a creat nevoia de mai mult spațiu.

Un prieten ne-a povestit de un bloc care se construia în cartierul Lazaret. Ne-a plăcut locația fiind ușor accesibilă și aproape de punctele noastre de interes. La ora actuală zona s-a dezvoltat foarte mult – promenada mall (3 minute), carmangerie (la parterul blocului), simpa (peste drum), pepco și penny la 1 minut distanță.

În anul 2008 ne-am mutat în apartament. Eram foarte încântați! În sfârșit, fetița noastră avea propria ei cameră.

Dimineața, bucătăria (13,3 mp) era locul nostru preferat. De-aici priveam răsăritul de soare. Ne-a plăcut și faptul că este o bucătărie închisă, separată de living, astfel în cât puteam găti în liniște și fără a avea miros în toată locuința.

Sufragerie de 17,7 mp era locul nostru de relaxare, unde ne uitam la filme, ne jucam cu copii (între timp s-au mai născut 2 copilaș) și ne bucuram de un timp liniștit în familie.

Cele două dormitoare: Dormitorul matrimonial (13,4 mp) și dormitorul copiilor de 10,7 mp – care se poate folosi și ca spațiu de birou.

Un mare avantaj am văzut și faptul că aveam 2 băi – un wc de serviciu de 2,2 mp și baia de 4,3 mp.

Un alt loc unde petreceam mult timp era balconul (4 mp). Ne plăcea mult, pentru că era un loc luminos. Aveam soare pe balcon în cea mai mare parte din zi. În plus, priveliștea frumoasă a munțiilor Lotrului.

Copiii se jucau în siguranță în interiorul curții, fiind o curte privată cu acces doar pentru locatari. În curte ne parcam și mașina, având un loc de parcare privat.

Fiindcă familia noastră a crescut ne-am mutat la casă. Acum a venit vremea să dăm locuința mai departe, ca și alții să se pot bucura de ea.

contactează-ne
Localizare Și Împrejurimi

NARCIS CĂUNEAC

Manager / Consilier Imobiliar