Caracteristici
  • Suprafață utilă: 133 mp

  • Suprafață teren: 510 mp

  • Număr de camere: 3

  • Număr băi: 2

  • Vecinătate: Case

Poze
Detalii

Autorul acestei case impunătoare a fost Dr. Tătaru și soția lui. Au început construcția în anul 1977 finalizând-o doi ani mai târziu. Inițial Dr. Tătaru a construit clădirea formată din Demisol + Parter + Etaj cu scopul de a deschide o clinică privată. Planurile s-au schimbat iar clădirea a fost împărțită în două apartamente locuite de nepoții care au moștenit-o, ulterior vândute.

Noi am achiziționat apartamentul de la parter în anul 1990. Având doi copii mici, o fată și un băiat, ne-am bucurat mult de poziția centrală al imobilului – Strada Băilor în Cisnădie.

Putem spune că ne simțim “Ca la Casă” aici; avem garaj unde se poate parca mașina, terasă mare cu ieșire directă în curtea din spate – oaza noastră de relaxare unde am amenajat și o mică grădină cu flori.

Terenul pe care este amplasată casa are o suprafață totală de 510 mp, din care 5/8 părți aparțin Apartamentului nostru. Curtea, podul și casa scării sunt comune cu apartamentul de la Etaj.

Locuința are o suprafață utilă de 133 mp. Intrarea în apartament se poate face prin garaj, intrarea principală din lateralul casei sau prin spatele casei de pe terasă.

Bucătăria de 15 mp este închisă, astfel putem găti fără ca mirosul sa pătrundă în toată casa. Lângă bucătărie este o cămară de 4 mp unde se pot depozita alimente, borcane, ustensile, etc; un spațiu foarte util în fiecare casă!

Camera de zi are o suprafață de 30 mp si beneficiază de lumină naturală pe tot parcursul zilei. Cele 2 Dormitoare au 35 mp si 24 mp. Baia are o suprafață de 11 mp, iar WC-ul de Serviciu 2 mp, Casa scării are 5 mp, de aici se poate coborî la demisol.

Apartamentului îi aparține o mare parte din demisol unde este garajul (16 mp), 1 Camera amenajată ca dormitor (13 mp), 1 WC de serviciu (2 mp), Casa scării (4 mp), Spălătoria (7 mp), Coridor (4 mp) si Pivniță (46 mp).

Între timp copiii au crescut și fiecare din ei a plecat la casa lui…Acum e momentul ca această locuință îngrijită și iubitoare să bucure inimile următorilor proprietari!

Narcis Căuneac

+4 0752 396 122.

NARCIS CĂUNEAC

Manager / Consilier Imobiliar