Caracteristici
  • Suprafață utilă: 242 mp

  • Suprafață teren: 970 mp

  • Număr de camere: 10

  • Număr băi: 3

  • Regim înălțime: Parter + Etaj + Mansarda

  • Vecinătate: Case

Poze
Detalii

Fiecare Casă are povestea ei, iar aceasta este a noastră…

Am achiziționat Imobilul în anul 1993. Pe atunci era construit doar parterul. După ce am preluat casa au urmat mai multe renovări. A fost nevoie să aducem utilitățile în casă, ne-am racordat la apă, canal și gaz. Branșamentul electric îl aveam, am revizuit instalația și am înnoit o parte din ea.

Ne-a luat câteva luni să amenajăm parterul, care are o suprafață utilă de 101 mp; Bucătărie 12 mp, Living 29 mp, Birou 10 mp, Dormitor matrimonial 20 mp, Dormitor copii 9 mp, Baie de 7 mp, Hol 9 mp, Debara 5 mp.

Cu trecerea anilor și creșterea celor două fete ale noastre ne-am dat seama că avem nevoie de mai mult spațiu. Casa avea un pod înalt, așa că am făcut proiectul pentru mansardarea ei. Aceasta se intâmpla în anul 1997. Am turnat placă de beton și am ridicat zidurile cu cărămidă. Ne-am ridicat cu zidurile destul de mult de a ieșit defapt un etaj.

Etajul are o suprafață utilă de 109 mp; Bucătărie 7 mp + Cămară 2 mp, Zona open space, dining și living, cu o suprafață de 49 mp, Birou 9 mp, Dormitor matrimonial 20 mp, Dormitor copiii 13 mp, Baie 5 mp și Hol 4 mp.

După 3 ani de la construcția etajului (în acte denumit mansarda I), ne-am extins și am amenajat încă 2 camere și o baie la mansardă (în acte denumită mansarda II). A ieșit o suprafață utilă de 42 mp. Am folosit vată pentru izolarea acoperișului și a lucarnelor. Am creat un spațiu intim și retras, în mare parte a fost folosit ca spațiul pentru musafiri.

În anul 2010 am montat un șemineu în living, care pe lângă faptul că reduce costuriile la încălzire, crează o atmosferă primitoare și caldă. Încălzirea de bază se face prin caloriferele care sunt conectate la centrala de gaz. Izolația termică a fost realizată cu polistiren de 10 cm de la marca STO.

Când am cumpărat casa în anul 1993 ne-am bucurat că am găsit o casă care avea mult teren. Terenul are o suprafață totală de 970 mp.

După ce am cumpărat casa am desființat șura, am mărit grădina, am plantat pomi (visini, cireși, meri, peri, zmeură, mure), am plantat căpșuni, vită de vie. Am avut binecuvântarea unui pământ fertil, foarte bun pentru grădină.

Ne-am bucurat toți acești ani de casă, grădină, de liniștea zonei. Acum urmează să ne mutăm la ceva mai mic, acesta fiind și motivul vânzării.

NARCIS CĂUNEAC

Manager / Consilier Imobiliar