Caracteristici
  • Suprafață utilă: 103 mp

  • Suprafață teren: 770 mp

  • Număr de camere: 4

  • Număr băi: 2

  • Regim înălțime: Parter + Mansardă

  • Vecinătate: Case

Poze
Detalii

Imobilul este situat pe Strada Tudor Vladimirescu în Localitatea Poplaca, la 12 km de Sibiu – 20 minute de mers cu mașina. Poplaca este un sat liniștit, aproape de munte, ideal pentru cei care iși doresc o viață liniștită!

Casa are o suprafață utilă de 103 mp; la parter este livingul cu bucătăria și zona de luat masa (34 mp), un hol (5 mp), 2 dormitoare de câte 15 mp, și o baie de 2,50 mp.

La Etaj este un dormitor spațios de 25 mp cu Zonă de Relaxare și Birou, Dressing de 3 mp și o Baie de 4 mp.

Casa se vinde complet mobilată și utilată; mobilă de bucătărie din lemn, aragaz nou, mașina de spălat haine nouă, canapea de piele, mobilă de lemn recondiționată.

Imobilul este racordat la următoarele utilități: apă și canalizare, curent, centrală pe lemne și calorifere, șemineu cu lemne, sobă de teracotă (suplimentar). Centrala cu lemne, Marca Liepsnele, și boilerul sunt așezate într-un spațiu tehnic anexat casei. Sistemul de centrală este automatizat și are o autonomie de aproximativ 24 ore.

De asemenea Imobilul dispune de o Șură în suprafață de 112 mp. În acte figurează sub denumirea de Casă, deci poate fi transformată cu ușurință în spațiu de locuit. În partea de jos a șurii este un atelier, și un loc de depozitat lemne. Partea din mijloc a șurii poate fi folosită pe post de garaj, dacă se dorește asta.

În spațele șurii este grădina; suprafața totală a terenului este de 770 mp.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la nr. +40752396122. Vă așteptăm cu drag la Vizionare!

NARCIS CĂUNEAC

Manager / Consilier Imobiliar