Caracteristici
  • Suprafață utilă: 292 mp

  • Suprafață teren: 777 mp

  • Număr de camere: 5

  • Număr băi: 3

  • Regim înălțime: P + 2E

  • Vecinătate: Case

Poze
Detalii

Proprietatea este situată pe Strada Mihai Viteazu nr. 127 în Șelimbăr, Judetul Sibiu.

Această proprietate nu este una obișnuită. Proiectul este exclusivist, cu geamuri imense, zone comune spațioase, living cu tavan înalt, terase generoase, sală jacuzzi, saună, terasă circulabilă.

Casa se vinde la stadiu de finisat în interior (necesita lavabila), iar la cheie la exterior. La constructia casei au fost folosite materiale bune; caramida poroterm de 40 cm, izolatie cu polistiren de 10 cm, geamuri rehau brilliant 3 foi, incalzire in pardosea la parter si etaj, sistem de racire si incalzire a suprafetei vitrate din living, lumini moderne, banda led.

Regimul de înălțime este P + 2E. Casa are o suprafață utilă de 292 mp; suprafata totala cu terase si balcon fiind de 529 mp.

La Parter avem Camera de zi + Loc de luat Masa, Bucataria, un Birou, Baia, Loc de depozitare, Hol, Spatiu tehnic, Terasa

La Etaj avem un dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing, dormitor 2, dormitor 3, baie, spalatorie, hol, loggie.

Iar la Etaj 2 avem o terasa circulara cu o suprafata de 160 mp, din care se face accesul la sauna cu cabina de dus si sala de jacuzzi.

Incalzirea casei se face printr-o centrala cu recuperare de caldura Marca Homevent care filtreaza aerul. Este un sistem inovator care pastreaza aerul mereu curat; praful, alergenii, zgomotul si insectele stau departe de locuinta iar aerul poluat si mirosurile sunt eliminate din casa mult mai eficient prin sistemul de ventilatie rezidentiala comparativ cu deschiderea ferestrelor.

Pentru mai multe informații și vizionare mă puteți contacta telefonic la numărul +4 0752 396 122.

NARCIS CĂUNEAC

Manager / Consilier Imobiliar